Nutriční hodnoty (Fazolková polévka s kroupama)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 1 679 kJ / 401 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,51 g |
Tuky | 22,59 g |
– nasycené | 14,34 g |
– nenasycené | 6,87 g |
–– mononenasycené | 6,07 g |
–– polynenasycené | 0,80 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 8,52 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 96 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 37,10 g |
– cukry | 16,08 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Fazolky | Fazolky čerstvé | |
2 hrsti 2 hrsti menších krup | Kroupy ječné | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 větší brambora | Brambor zimní | 50 g |
1 1 klobáska | Klobása | |
200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
Vegeta | Kořenící směs sypká | |
1/2 1/2 zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
pažitka | Pažitka čerstvá |