Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolková polévka s kroupama)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie1 679 kJ /
401 kcal
Bílkoviny10,11 g
– z toho živočišné bílkoviny5,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,51 g
Tuky22,59 g
– nasycené14,34 g
– nenasycené6,87 g
–– mononenasycené6,07 g
–– polynenasycené0,80 g
––– omega 30,22 g
Vláknina8,52 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 96 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy37,10 g
– cukry16,08 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Fazolky Fazolky čerstvé
2 hrsti 2 hrsti menších krup Kroupy ječné
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 větší brambora Brambor zimní 50 g
1 1 klobáska Klobása
200 ml 200 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
Vegeta Kořenící směs sypká
1/2 1/2 zeleninového bujónu Bujón zeleninový
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
kousek kousek másla Máslo kravské
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.