Nutriční hodnoty (Dýňová polévka na zahřátí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 571 kJ / 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,22 g |
Tuky | 0,62 g |
– nasycené | 0,19 g |
– nenasycené | 0,29 g |
–– mononenasycené | 0,08 g |
–– polynenasycené | 0,22 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 14,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 95 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 24,90 g |
– cukry | 12,82 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
2 2 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 kousek 1 kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
1 kousek 1 kousek cukety | Cuketa čerstvá | |
1 1 střední dýně | Dýně čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
2 cm 2 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
9 9 hřebíčků | Hřebíček |