Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Švestko-jablkový koláč kynutý)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie20 850 kJ /
4 983 kcal
Bílkoviny90,36 g
– z toho živočišné bílkoviny18,23 g
– z toho rostlinné bílkoviny72,13 g
Tuky143,47 g
– nasycené85,92 g
– nenasycené51,20 g
–– mononenasycené43,83 g
–– polynenasycené7,37 g
––– omega 30,66 g
Vláknina37,30 g
Cholesterol 657 mg
Sodík 652 mg
Sůl1,46 g
Sacharidy814,05 g
– cukry331,05 g
––– laktóza13,45 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
170 g 170 g krystalového cukru Cukr bílý 170 g
70 g 70 g másla Máslo kravské 70 g
20 g 20 g droždí Droždí pekařské lisované 20 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
260 g 260 g vypeckovaných švestek Švestky čerstvé 260 g
2 2 větší jablka Jablko čerstvé 300 g
160 g 160 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 160 g
80 g 80 g cukru krupice Cukr bílý 80 g
80 g 80 g změklého másla Máslo kravské 80 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
tuk na vymaštění plechu Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.