Nutriční hodnoty (Švestko-jablkový koláč kynutý)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 20 850 kJ / 4 983 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,23 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 72,13 g |
Tuky | 143,47 g |
– nasycené | 85,92 g |
– nenasycené | 51,20 g |
–– mononenasycené | 43,83 g |
–– polynenasycené | 7,37 g |
––– omega 3 | 0,66 g |
Vláknina | 37,30 g |
Cholesterol | 657 mg |
Sodík | 652 mg |
Sůl | 1,46 g |
Sacharidy | 814,05 g |
– cukry | 331,05 g |
––– laktóza | 13,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
170 g 170 g krystalového cukru | Cukr bílý | 170 g |
70 g 70 g másla | Máslo kravské | 70 g |
20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
260 g 260 g vypeckovaných švestek | Švestky čerstvé | 260 g |
2 2 větší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
160 g 160 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 160 g |
80 g 80 g cukru krupice | Cukr bílý | 80 g |
80 g 80 g změklého másla | Máslo kravské | 80 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
tuk na vymaštění plechu | Margarín |