Nutriční hodnoty (Řecké medové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 260 kJ / 3 886 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,04 g |
Tuky | 223,88 g |
– nasycené | 96,26 g |
– nenasycené | 108,30 g |
–– mononenasycené | 55,50 g |
–– polynenasycené | 52,80 g |
––– omega 3 | 8,31 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 1,19 g |
Sodík | 434 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 388,91 g |
– cukry | 191,35 g |
––– laktóza | 1,28 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 sáček 1 sáček kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
100 g 100 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 100 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
100 g 100 g medu | Med nepasterovaný | 100 g |
100 g 100 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
160 g 160 g másla | Máslo kravské | 160 g |