Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablka na másle a medu s ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 047 kJ /
489 kcal
Bílkoviny2,84 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,70 g
Tuky18,44 g
– nasycené11,14 g
– nenasycené6,66 g
–– mononenasycené5,64 g
–– polynenasycené1,02 g
––– omega 30,14 g
Vláknina8,00 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy73,97 g
– cukry65,95 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
2 plátky 2 plátky másla Máslo kravské 20 g
2 lžičky 2 lžičky vanilkového cukru Cukr vanilkový 10 g
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
2 lžičky 2 lžičky perníkového koření Perníkové koření 10 g
1 hrst 1 hrst vlašských ořechů Vlašské ořechy
zmrzlina Zmrzlina vanilková

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.