Nutriční hodnoty (Obrácený hruškový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 18 039 kJ / 4 312 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,39 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,78 g |
Tuky | 238,53 g |
– nasycené | 44,45 g |
– nenasycené | 178,71 g |
–– mononenasycené | 128,99 g |
–– polynenasycené | 49,73 g |
––– omega 3 | 14,52 g |
Vláknina | 20,40 g |
Cholesterol | 905 mg |
Sodík | 434 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 481,83 g |
– cukry | 335,23 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hrušek | Hruška čerstvá | 500 g |
180 g 180 g cukru krupice | Cukr bílý | 180 g |
170 ml 170 ml oleje | Olej řepkový | 170 ml |
180 g 180 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 180 g |
1 sáček 1 sáček kypřicího prášku | Kypřící prášek | 12 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |