Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Obrácený hruškový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie18 039 kJ /
4 312 kcal
Bílkoviny49,17 g
– z toho živočišné bílkoviny26,39 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,78 g
Tuky238,53 g
– nasycené44,45 g
– nenasycené178,71 g
–– mononenasycené128,99 g
–– polynenasycené49,73 g
––– omega 314,52 g
Vláknina20,40 g
Cholesterol 905 mg
Sodík 434 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy481,83 g
– cukry335,23 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hrušek Hruška čerstvá 500 g
180 g 180 g cukru krupice Cukr bílý 180 g
170 ml 170 ml oleje Olej řepkový 170 ml
180 g 180 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 180 g
1 sáček 1 sáček kypřicího prášku Kypřící prášek 12 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.