Nutriční hodnoty (Kroupové rizoto s králičím masem, červenou řepou a koprovou smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 27 431 kJ / 6 556 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 251,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 179,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 72,60 g |
Tuky | 307,60 g |
– nasycené | 121,41 g |
– nenasycené | 179,69 g |
–– mononenasycené | 131,72 g |
–– polynenasycené | 47,97 g |
––– omega 3 | 4,50 g |
Vláknina | 74,30 g |
Cholesterol | 763 mg |
Sodík | 938 mg |
Sůl | 2,20 g |
Sacharidy | 661,20 g |
– cukry | 64,60 g |
––– laktóza | 12,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg králičího hřbetu | Králík hřbet | 1000 g |
800 g 800 g krup | Kroupy ječné | 800 g |
300 g 300 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 300 ml |
400 g 400 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 400 g |
150 g 150 g cibule | Cibule čerstvá | 150 g |
10 g 10 g česneku | Česnek čerstvý | 10 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
5 g 5 g tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
5 g 5 g kopru Kopr | Kopr nať čerstvý | 5 g |
100 ml 100 ml olivového oleje | Olej olivový | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý |