Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kroupové rizoto s králičím masem, červenou řepou a koprovou smetanou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie27 431 kJ /
6 556 kcal
Bílkoviny251,70 g
– z toho živočišné bílkoviny179,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny72,60 g
Tuky307,60 g
– nasycené121,41 g
– nenasycené179,69 g
–– mononenasycené131,72 g
–– polynenasycené47,97 g
––– omega 34,50 g
Vláknina74,30 g
Cholesterol 763 mg
Sodík 938 mg
Sůl2,20 g
Sacharidy661,20 g
– cukry64,60 g
––– laktóza12,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg králičího hřbetu Králík hřbet 1000 g
800 g 800 g krup Kroupy ječné 800 g
300 g 300 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 300 ml
400 g 400 g červené řepy Červená řepa čerstvá 400 g
150 g 150 g cibule Cibule čerstvá 150 g
10 g 10 g česneku Česnek čerstvý 10 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
5 g 5 g tymiánu Tymián sušený 5 g
5 g 5 g kopru Kopr Kopr nať čerstvý 5 g
100 ml 100 ml olivového oleje Olej olivový 100 ml
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.