Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podzimní řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie31 334 kJ /
7 489 kcal
Bílkoviny114,24 g
– z toho živočišné bílkoviny58,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny55,49 g
Tuky383,74 g
– nasycené188,53 g
– nenasycené175,07 g
–– mononenasycené139,64 g
–– polynenasycené35,43 g
––– omega 32,58 g
Vláknina30,08 g
Cholesterol 1,96 g
Sodík 1,01 g
Sůl2,91 g
Sacharidy848,95 g
– cukry475,45 g
––– laktóza21,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
125 g 125 g Hery Margarín 125 g
250 g 250 g cukru Cukr bílý 250 g
420 g 420 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 420 g
1 sáček 1 sáček kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
50 ml 50 ml rumu Rum 50 ml
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru Cukr vanilkový 8 g
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku Puding v prášku 48 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
5 lžic 5 lžic cukru Cukr bílý 125 g
2 lžíce 2 lžíce instantní kávy Káva instantní sušená 30 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
100 g 100 g hořké čokolády Čokoláda hořká 40% 100 g
40 g 40 g 100% tuku Margarín 40 g
tuk Margarín
hrubá mouka Mouka pšeničná hrubá
meduňka (není nutné) Máta peprná list čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.