Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z bedel)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie570 kJ /
136 kcal
Bílkoviny4,38 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,38 g
Tuky0,70 g
– nasycené0,18 g
– nenasycené0,38 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené0,29 g
––– omega 30,02 g
Vláknina7,08 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy26,50 g
– cukry6,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 větší bedly Bedla čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžičky 2 lžičky mleté papriky Paprika červená sušená 2 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
majoránka (podle chuti) Majoránka sušená
2 lžíce 2 lžíce mouky hladké Mouka pšeničná hladká 20 g
vývar (podle potřeby) Vývar masový
bobkový list Bobkový list sušený
nové koření Nové koření
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.