Nutriční hodnoty (Zimní bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 470 kJ / 1 307 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,80 g |
Tuky | 62,54 g |
– nasycené | 20,41 g |
– nenasycené | 38,30 g |
–– mononenasycené | 28,41 g |
–– polynenasycené | 9,89 g |
––– omega 3 | 3,10 g |
Vláknina | 24,40 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 236 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 151,10 g |
– cukry | 57,10 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g brambor vařených ve slupce | Brambor zimní | 600 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
200 g 200 g sterilované řepy | Červená řepa čerstvá | 200 g |
4 4 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
250 g 250 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
cukr | Cukr bílý | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
řeřicha | Řeřicha čerstvá |