Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zimní bramborový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 470 kJ /
1 307 kcal
Bílkoviny22,80 g
– z toho živočišné bílkoviny7,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,80 g
Tuky62,54 g
– nasycené20,41 g
– nenasycené38,30 g
–– mononenasycené28,41 g
–– polynenasycené9,89 g
––– omega 33,10 g
Vláknina24,40 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 236 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy151,10 g
– cukry57,10 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g brambor vařených ve slupce Brambor zimní 600 g
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
200 g 200 g sterilované řepy Červená řepa čerstvá 200 g
4 4 sterilované okurky Okurka polní zavařená
250 g 250 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
cukr Cukr bílý
citronová šťáva Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
petrželka Petržel nať čerstvá
řeřicha Řeřicha čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.