Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vinná klobása s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie16 584 kJ /
3 964 kcal
Bílkoviny168,01 g
– z toho živočišné bílkoviny140,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,80 g
Tuky228,06 g
– nasycené136,59 g
– nenasycené89,63 g
–– mononenasycené37,98 g
–– polynenasycené51,65 g
––– omega 30,31 g
Vláknina41,10 g
Cholesterol 577 mg
Sodík 8,64 g
Sůl20,60 g
Sacharidy289,24 g
– cukry55,24 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vinné klobásy Klobása vinná 1000 g
2-3 snítky 2-3 snítky rozmarýnu Rozmarýn sušený
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
3 3 jablka Jablko čerstvé 450 g
mléko podle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5%
3 lžíce 3 lžíce másla Máslo kravské 30 g
trocha trocha cukru Cukr bílý
4 lžíce 4 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 60 g
trochu trochu tmavé jíšky Jíška tmavá instantní
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.