Nutriční hodnoty (Vinná klobása s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 16 584 kJ / 3 964 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 140,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,80 g |
Tuky | 228,06 g |
– nasycené | 136,59 g |
– nenasycené | 89,63 g |
–– mononenasycené | 37,98 g |
–– polynenasycené | 51,65 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 41,10 g |
Cholesterol | 577 mg |
Sodík | 8,64 g |
Sůl | 20,60 g |
Sacharidy | 289,24 g |
– cukry | 55,24 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vinné klobásy | Klobása vinná | 1000 g |
2-3 snítky 2-3 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
mléko podle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |
trocha trocha cukru | Cukr bílý | |
4 lžíce 4 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 60 g |
trochu trochu tmavé jíšky | Jíška tmavá instantní | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |