Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Frgál makový)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie44 282 kJ /
10 584 kcal
Bílkoviny200,63 g
– z toho živočišné bílkoviny50,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny150,50 g
Tuky580,16 g
– nasycené268,99 g
– nenasycené269,93 g
–– mononenasycené157,23 g
–– polynenasycené112,70 g
––– omega 32,92 g
Vláknina83,40 g
Cholesterol 1,89 g
Sodík 930 mg
Sůl2,19 g
Sacharidy1 098,28 g
– cukry531,29 g
––– laktóza48,19 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 ml 350 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 350 ml
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
140 g 140 g moučkového cukru Cukr bílý 140 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
30 g 30 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 30 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
400 g 400 g mletého máku Mák modrý mletý 400 g
560 ml 560 ml mléka (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 560 ml
4-5 lžic 4-5 lžic cukru (dle chuti) Cukr bílý 112.5 g
trochu trochu másla Máslo kravské
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
rozpuštěné máslo Máslo kravské
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.