Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bílá omáčka z hříbků)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 836 kJ /
1 634 kcal
Bílkoviny80,19 g
– z toho živočišné bílkoviny59,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,76 g
Tuky115,90 g
– nasycené56,41 g
– nenasycené44,03 g
–– mononenasycené37,86 g
–– polynenasycené6,18 g
––– omega 30,57 g
Vláknina45,40 g
Cholesterol 1,77 g
Sodík 787 mg
Sůl1,51 g
Sacharidy47,20 g
– cukry24,30 g
––– laktóza9,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
600 g 600 g čerstvých hub Hřib čerstvý 600 g
nové koření Nové koření
bobkový list Bobkový list sušený
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
hovězí vývar (podle potřeby) Vývar hovězí
250 ml 250 ml smetany na šlehání Smetana kravská sladká 12% 250 ml
trocha trocha hladké mouky Mouka pšeničná hladká
ocet Ocet lihový
cukr Cukr bílý
1 svazek 1 svazek kopru Kopr nať čerstvý 50 g
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.