Nutriční hodnoty (Bílá omáčka z hříbků)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 836 kJ / 1 634 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,76 g |
Tuky | 115,90 g |
– nasycené | 56,41 g |
– nenasycené | 44,03 g |
–– mononenasycené | 37,86 g |
–– polynenasycené | 6,18 g |
––– omega 3 | 0,57 g |
Vláknina | 45,40 g |
Cholesterol | 1,77 g |
Sodík | 787 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 47,20 g |
– cukry | 24,30 g |
––– laktóza | 9,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
600 g 600 g čerstvých hub | Hřib čerstvý | 600 g |
nové koření | Nové koření | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
hovězí vývar (podle potřeby) | Vývar hovězí | |
250 ml 250 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
trocha trocha hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
ocet | Ocet lihový | |
cukr | Cukr bílý | |
1 svazek 1 svazek kopru | Kopr nať čerstvý | 50 g |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |