Nutriční hodnoty (Vláčná ořechovo-jablečná buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 28 787 kJ / 6 880 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 83,12 g |
Tuky | 380,63 g |
– nasycené | 71,88 g |
– nenasycené | 278,91 g |
–– mononenasycené | 154,61 g |
–– polynenasycené | 124,29 g |
––– omega 3 | 27,29 g |
Vláknina | 37,82 g |
Cholesterol | 737 mg |
Sodík | 324 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 715,61 g |
– cukry | 329,10 g |
––– laktóza | 12,89 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek celozrnné pšeničné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 250 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku třtinového cukru | Cukr třtinový | 187.5 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 187.5 ml |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
3 lžičky 3 lžičky kakaa | Kakao prášek | 9 g |
3 lžičky 3 lžičky rumu | Rum | 15 ml |
350 g 350 g jablek | Jablko čerstvé | 350 g |
150 g 150 g sekaných ořechů | Vlašské ořechy | 150 g |
tuk a hrubá mouka na přípravu plechu | Mouka pšeničná hrubá | |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
80 g 80 g moučkového cukru | Cukr bílý | 80 g |
5 lžic 5 lžic vody | Voda | 90 ml |
1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového pudinku | Puding v prášku | 24 g |
1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |