Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vláčná ořechovo-jablečná buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie28 787 kJ /
6 880 kcal
Bílkoviny109,54 g
– z toho živočišné bílkoviny26,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny83,12 g
Tuky380,63 g
– nasycené71,88 g
– nenasycené278,91 g
–– mononenasycené154,61 g
–– polynenasycené124,29 g
––– omega 327,29 g
Vláknina37,82 g
Cholesterol 737 mg
Sodík 324 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy715,61 g
– cukry329,10 g
––– laktóza12,89 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 hrnek 1 hrnek celozrnné pšeničné mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá 250 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku třtinového cukru Cukr třtinový 187.5 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje Olej řepkový 187.5 ml
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 kypřicí prášek Kypřící prášek
3 lžičky 3 lžičky kakaa Kakao prášek 9 g
3 lžičky 3 lžičky rumu Rum 15 ml
350 g 350 g jablek Jablko čerstvé 350 g
150 g 150 g sekaných ořechů Vlašské ořechy 150 g
tuk a hrubá mouka na přípravu plechu Mouka pšeničná hrubá
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
80 g 80 g moučkového cukru Cukr bílý 80 g
5 lžic 5 lžic vody Voda 90 ml
1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového pudinku Puding v prášku 24 g
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.