Nutriční hodnoty (Pstruh s podzimním salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 513 kJ / 601 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,44 g |
Tuky | 37,53 g |
– nasycené | 15,13 g |
– nenasycené | 21,09 g |
–– mononenasycené | 12,03 g |
–– polynenasycené | 9,06 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 16,19 g |
Cholesterol | 64 mg |
Sodík | 359 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 52,58 g |
– cukry | 28,25 g |
––– laktóza | 0,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 menší pstruzi | Pstruh | |
trocha trocha soli | Sůl mořská | |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
3 hrsti 3 hrsti nasekané hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
1 lžíce 1 lžíce panenského slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 11 ml |
3 lžičky 3 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1,5 lžičky 1,5 lžičky medu | Med nepasterovaný | 27 g |
1 kousek 1 kousek másla | Máslo kravské | 25 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý |