Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pstruh s podzimním salátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 513 kJ /
601 kcal
Bílkoviny6,62 g
– z toho živočišné bílkoviny0,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,44 g
Tuky37,53 g
– nasycené15,13 g
– nenasycené21,09 g
–– mononenasycené12,03 g
–– polynenasycené9,06 g
––– omega 30,41 g
Vláknina16,19 g
Cholesterol 64 mg
Sodík 359 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy52,58 g
– cukry28,25 g
––– laktóza0,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 menší pstruzi Pstruh
trocha trocha soli Sůl mořská
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
3 hrsti 3 hrsti nasekané hladkolisté petrželky Petržel nať čerstvá
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 lžíce 1 lžíce panenského slunečnicového oleje Olej slunečnicový 11 ml
3 lžičky 3 lžičky hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1,5 lžičky 1,5 lžičky medu Med nepasterovaný 27 g
1 kousek 1 kousek másla Máslo kravské 25 g
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.