Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečeně z divočáka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 458 kJ /
1 543 kcal
Bílkoviny183,63 g
– z toho živočišné bílkoviny181,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,28 g
Tuky66,72 g
– nasycené31,20 g
– nenasycené33,37 g
–– mononenasycené25,72 g
–– polynenasycené7,65 g
––– omega 30,71 g
Vláknina9,76 g
Cholesterol 431 mg
Sodík 1,22 g
Sůl2,98 g
Sacharidy32,25 g
– cukry18,78 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g masa z divočáka Kanec kýta 800 g
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
100 ml 100 ml červeného vína Víno červené suché 100 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
4 lžíce 4 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
2 lžíce 2 lžíce sušených brusinek Brusinky sušené 30 g
2 lžíce 2 lžíce nakládaných hub Hřib čerstvý 30 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
několik několik snítek rozmarýnu Rozmarýn sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.