Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí ragů s houbami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 728 kJ /
1 847 kcal
Bílkoviny157,94 g
– z toho živočišné bílkoviny144,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,80 g
Tuky95,40 g
– nasycené56,28 g
– nenasycené33,02 g
–– mononenasycené27,48 g
–– polynenasycené5,54 g
––– omega 31,80 g
Vláknina72,00 g
Cholesterol 581 mg
Sodík 2,79 g
Sůl7,04 g
Sacharidy53,16 g
– cukry7,56 g
––– laktóza5,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g kuřecích prsíček Kuře prso 600 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
cibuli Cibule čerstvá
600 g 600 g hub(já používám sterilované žampiony i se šťávou) Žampion zavařený 600 g
200 ml 200 ml šlehačky Šlehačka 35% 200 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
petrželku Petržel nať čerstvá
citronová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.