Nutriční hodnoty (Kuřecí ragů s houbami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 728 kJ / 1 847 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 157,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 144,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,80 g |
Tuky | 95,40 g |
– nasycené | 56,28 g |
– nenasycené | 33,02 g |
–– mononenasycené | 27,48 g |
–– polynenasycené | 5,54 g |
––– omega 3 | 1,80 g |
Vláknina | 72,00 g |
Cholesterol | 581 mg |
Sodík | 2,79 g |
Sůl | 7,04 g |
Sacharidy | 53,16 g |
– cukry | 7,56 g |
––– laktóza | 5,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g kuřecích prsíček | Kuře prso | 600 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
cibuli | Cibule čerstvá | |
600 g 600 g hub(já používám sterilované žampiony i se šťávou) | Žampion zavařený | 600 g |
200 ml 200 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
petrželku | Petržel nať čerstvá | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu |