Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pivní jablečný štrúdl)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 596 kJ /
2 772 kcal
Bílkoviny48,73 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,05 g
Tuky91,67 g
– nasycené22,73 g
– nenasycené63,42 g
–– mononenasycené41,04 g
–– polynenasycené22,38 g
––– omega 31,80 g
Vláknina34,95 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 693 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy407,30 g
– cukry197,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
125 g 125 g Hery (nebo másla) Margarín 125 g
250 ml 250 ml piva Pivo světlé 10ᵒ 250 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
5-6 5-6 jablek Jablko čerstvé 825 g
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru Cukr vanilkový 8 g
1 hrst 1 hrst rozinek Rozinky 50 g
1 hrst 1 hrst mletých vlašských ořechů Vlašské ořechy
skořice Skořice ceylonská
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
50 g 50 g cukru moučka Cukr bílý 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.