Nutriční hodnoty (Pivní jablečný štrúdl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 596 kJ / 2 772 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,05 g |
Tuky | 91,67 g |
– nasycené | 22,73 g |
– nenasycené | 63,42 g |
–– mononenasycené | 41,04 g |
–– polynenasycené | 22,38 g |
––– omega 3 | 1,80 g |
Vláknina | 34,95 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 693 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 407,30 g |
– cukry | 197,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
125 g 125 g Hery (nebo másla) | Margarín | 125 g |
250 ml 250 ml piva | Pivo světlé 10ᵒ | 250 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
5-6 5-6 jablek | Jablko čerstvé | 825 g |
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
1 hrst 1 hrst rozinek | Rozinky | 50 g |
1 hrst 1 hrst mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
skořice | Skořice ceylonská | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
50 g 50 g cukru moučka | Cukr bílý | 50 g |