Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z quinoy, pečené dýně a rajčat)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 045 kJ /
1 445 kcal
Bílkoviny40,90 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,90 g
Tuky56,51 g
– nasycené7,62 g
– nenasycené47,97 g
–– mononenasycené35,33 g
–– polynenasycené12,64 g
––– omega 30,99 g
Vláknina43,35 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 33 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy172,23 g
– cukry20,04 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek quinoy Quinoa 250 g
1/4 1/4 dýně hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá
4-5 4-5 rajčat Rajče červené čerstvé 270 g
1 plechovka 1 plechovka sterilované cizrny Cizrna ve slaném nálevu
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
trocha trocha soli Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 hrsti 2 hrsti polníčku Polníček čerstvý
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
trocha trocha soli Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 citronu Citrón čerstvý 45 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.