Nutriční hodnoty (Salát z quinoy, pečené dýně a rajčat)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 045 kJ / 1 445 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,90 g |
Tuky | 56,51 g |
– nasycené | 7,62 g |
– nenasycené | 47,97 g |
–– mononenasycené | 35,33 g |
–– polynenasycené | 12,64 g |
––– omega 3 | 0,99 g |
Vláknina | 43,35 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 172,23 g |
– cukry | 20,04 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek quinoy | Quinoa | 250 g |
1/4 1/4 dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
4-5 4-5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 270 g |
1 plechovka 1 plechovka sterilované cizrny | Cizrna ve slaném nálevu | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
trocha trocha soli | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 hrsti 2 hrsti polníčku | Polníček čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
trocha trocha soli | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |