Nutriční hodnoty (Křupavý smažený květák v pivním těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 951 kJ / 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,97 g |
Tuky | 4,27 g |
– nasycené | 0,94 g |
– nenasycené | 2,52 g |
–– mononenasycené | 0,60 g |
–– polynenasycené | 1,92 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 17,06 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,76 g |
Sůl | 4,73 g |
Sacharidy | 121,36 g |
– cukry | 25,13 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 - 550 g 500 - 550 g květáku (1 menší květák) | Květák čerstvý | 525 g |
30-40 g 30-40 g hladké mouky (dle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 35 g |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky uzené papriky | Paprika uzená | 2.5 g |
150 ml 150 ml světlého piva (studené) | Pivo světlé 10ᵒ | 150 ml |
sádlo nebo olej na smažení | Sádlo vepřové |