Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křupavý smažený květák v pivním těstíčku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 951 kJ /
705 kcal
Bílkoviny28,97 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,97 g
Tuky4,27 g
– nasycené0,94 g
– nenasycené2,52 g
–– mononenasycené0,60 g
–– polynenasycené1,92 g
––– omega 30,14 g
Vláknina17,06 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,76 g
Sůl4,73 g
Sacharidy121,36 g
– cukry25,13 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 - 550 g 500 - 550 g květáku (1 menší květák) Květák čerstvý 525 g
30-40 g 30-40 g hladké mouky (dle potřeby) Mouka pšeničná hladká 35 g
sůl (dle chuti) Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1/2 lžičky 1/2 lžičky sladké papriky Paprika červená sušená 0.5 g
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky uzené papriky Paprika uzená 2.5 g
150 ml 150 ml světlého piva (studené) Pivo světlé 10ᵒ 150 ml
sádlo nebo olej na smažení Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.