Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Guláš z plece a vepřových kůží)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 576 kJ /
2 050 kcal
Bílkoviny184,53 g
– z toho živočišné bílkoviny177,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,38 g
Tuky122,20 g
– nasycené47,00 g
– nenasycené66,41 g
–– mononenasycené41,44 g
–– polynenasycené24,97 g
––– omega 30,87 g
Vláknina16,54 g
Cholesterol 670 mg
Sodík 1,40 g
Sůl2,75 g
Sacharidy48,23 g
– cukry10,12 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové plece Vepřová plec 600 g
350 g 350 g vepřových kůží Vepřová kůže 350 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
50 g 50 g špeku Špek 50 g
1 lžíce 1 lžíce kmínu Kmín 15 g
1 hrst 1 hrst majoránky Majoránka sušená
1,4 l 1,4 l vody Voda 1399.999976158142 ml
1 lžička 1 lžička chilli omáčky Chilli omáčka 5 ml
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 lžičky 2 lžičky mleté červené papriky Paprika červená sušená 2 g
3 lžíce 3 lžíce tmavé granulované jíšky Jíška máslová 45 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.