Nutriční hodnoty (Chacharský kočičák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 953 kJ / 1 423 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,25 g |
Tuky | 101,30 g |
– nasycené | 25,20 g |
– nenasycené | 52,75 g |
–– mononenasycené | 42,38 g |
–– polynenasycené | 10,38 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 14,35 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 2,22 g |
Sůl | 5,30 g |
Sacharidy | 60,35 g |
– cukry | 13,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg uzených žeber | Vepřová žebra | 1000 g |
6 6 větších brambor | Brambor zimní | 300 g |
1 lžička 1 lžička celého kmínu | Kmín | 5 g |
1 hrnek 1 hrnek kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 250 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |