Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Omáčka z pečené zeleniny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 051 kJ /
251 kcal
Bílkoviny9,91 g
– z toho živočišné bílkoviny4,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,83 g
Tuky3,44 g
– nasycené1,50 g
– nenasycené1,72 g
–– mononenasycené1,03 g
–– polynenasycené0,69 g
––– omega 30,02 g
Vláknina18,89 g
Cholesterol 7 mg
Sodík 149 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy39,73 g
– cukry20,70 g
––– laktóza5,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 dýně Dýně čerstvá
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 menší cuketa Cuketa čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
olivový olej Olej olivový
1 lžička 1 lžička majoránky Majoránka sušená 7 g
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
mletý pepř Pepř černý mletý
petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
120 ml 120 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 120 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.