Nutriční hodnoty (Krůtí játra s pečenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 122 kJ / 1 463 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 103,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,78 g |
Tuky | 70,27 g |
– nasycené | 12,93 g |
– nenasycené | 52,19 g |
–– mononenasycené | 42,02 g |
–– polynenasycené | 10,17 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 19,70 g |
Cholesterol | 2,45 g |
Sodík | 683 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 86,96 g |
– cukry | 35,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g krůtích jater | Játra krůtí | 500 g |
500 g 500 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 500 g |
1 palička 1 palička česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
5 lžic 5 lžic olivového oleje | Olej olivový | 55 ml |
3 lžíce 3 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 60 ml |
1 snítka 1 snítka čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
1 snítka 1 snítka čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý |