Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krůtí játra s pečenou řepou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 122 kJ /
1 463 kcal
Bílkoviny115,28 g
– z toho živočišné bílkoviny103,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,78 g
Tuky70,27 g
– nasycené12,93 g
– nenasycené52,19 g
–– mononenasycené42,02 g
–– polynenasycené10,17 g
––– omega 30,16 g
Vláknina19,70 g
Cholesterol 2,45 g
Sodík 683 mg
Sůl1,55 g
Sacharidy86,96 g
– cukry35,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g krůtích jater Játra krůtí 500 g
500 g 500 g červené řepy Červená řepa čerstvá 500 g
1 palička 1 palička česneku Česnek čerstvý 80 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
5 lžic 5 lžic olivového oleje Olej olivový 55 ml
3 lžíce 3 lžíce balzamikového octa Ocet balsamikový bílý 60 ml
1 snítka 1 snítka čerstvého rozmarýnu Rozmarýn čerstvý
1 snítka 1 snítka čerstvého tymiánu Tymián čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.