Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Babiččin perník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie21 140 kJ /
5 053 kcal
Bílkoviny87,68 g
– z toho živočišné bílkoviny25,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,00 g
Tuky229,56 g
– nasycené24,92 g
– nenasycené191,70 g
–– mononenasycené133,30 g
–– polynenasycené58,40 g
––– omega 316,98 g
Vláknina20,50 g
Cholesterol 289 mg
Sodík 3,61 g
Sůl0,71 g
Sacharidy648,70 g
– cukry300,00 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
250 g 250 g cukru krupice Cukr bílý 250 g
1 lžička 1 lžička jedlé sody Jedlá soda 12 g
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 kypřicí prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
200 ml 200 ml rybízové marmelády Marmeláda z červeného rybízu
2 hrsti 2 hrsti sekaných ořechů Vlašské ořechy
máslo na vymazání plechu Máslo kravské
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.