Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninová polévka s řepou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie361 kJ /
86 kcal
Bílkoviny2,45 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,45 g
Tuky0,30 g
– nasycené0,59 g
– nenasycené1,93 g
–– mononenasycené0,28 g
–– polynenasycené1,65 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,63 g
Sůl4,00 g
Sacharidy16,00 g
– cukry6,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1500 ml
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
2 2 červené řepy Červená řepa čerstvá
kousek kousek bílé části pórku Pórek čerstvý
1 hrst 1 hrst ovesných vloček Vločky ovesné
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 špetka 1 špetka polévkového koření Polévkové koření tekuté
150 g 150 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 150 g
na ozdobu petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.