Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové kostky na provensálu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 379 kJ /
1 047 kcal
Bílkoviny170,82 g
– z toho živočišné bílkoviny168,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,82 g
Tuky26,29 g
– nasycené6,29 g
– nenasycené13,38 g
–– mononenasycené11,08 g
–– polynenasycené2,31 g
––– omega 30,08 g
Vláknina6,76 g
Cholesterol 320 mg
Sodík 432 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy29,50 g
– cukry13,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vepřového masa Vepřová kýta 800 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 červená kapie Paprika červená čerstvá
1 1 bílá paprika Paprika bílá čerstvá
1/2 1/2 salátové okurky (nebo cukety) Okurka salátová čerstvá
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
1 1 vrchovatá lžička provensálského koření Provensálské koření
1 lžíce 1 lžíce červené sušené papriky Paprika červená sušená 10 g
1 lžíce 1 lžíce solamylu Bramborový škrob 15 g
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.