Nutriční hodnoty (Vepřové kostky na provensálu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 379 kJ / 1 047 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 170,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 168,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,82 g |
Tuky | 26,29 g |
– nasycené | 6,29 g |
– nenasycené | 13,38 g |
–– mononenasycené | 11,08 g |
–– polynenasycené | 2,31 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 6,76 g |
Cholesterol | 320 mg |
Sodík | 432 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 29,50 g |
– cukry | 13,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vepřového masa | Vepřová kýta | 800 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
1/2 1/2 salátové okurky (nebo cukety) | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1 1 vrchovatá lžička provensálského koření | Provensálské koření | |
1 lžíce 1 lžíce červené sušené papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |