Nutriční hodnoty (Sumeček africký na rozmarýnu s mrkvovo-bramborovým pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 8 945 kJ / 2 138 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 82,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,26 g |
Tuky | 153,28 g |
– nasycené | 67,88 g |
– nenasycené | 83,06 g |
–– mononenasycené | 65,70 g |
–– polynenasycené | 17,36 g |
––– omega 3 | 1,20 g |
Vláknina | 18,24 g |
Cholesterol | 513 mg |
Sodík | 584 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 88,49 g |
– cukry | 30,92 g |
––– laktóza | 15,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 filety 2 filety sumečka afrického | Sumeček filet | 400 g |
2 snítky 2 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
300 g 300 g mrkve | Mrkev čerstvá | 300 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |