Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Houbové špecle zapečené s kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 574 kJ /
2 288 kcal
Bílkoviny88,08 g
– z toho živočišné bílkoviny65,23 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,85 g
Tuky149,65 g
– nasycené67,04 g
– nenasycené75,21 g
–– mononenasycené59,11 g
–– polynenasycené16,10 g
––– omega 33,92 g
Vláknina18,86 g
Cholesterol 610 mg
Sodík 1,53 g
Sůl3,79 g
Sacharidy140,95 g
– cukry27,88 g
––– laktóza10,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
200 g 200 g kuřecích prsou Kuře prso 200 g
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
100 g 100 g žampionů (nebo hříbků) Žampion čerstvý 100 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
tymián Tymián sušený
drcený kmín Kmín mletý
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
200 ml 200 ml smetany ke šlehání (nebo zakysané smetany) Smetana kravská sladká 30% 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.