Nutriční hodnoty (Vepřová kýta Szeged)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 006 kJ / 1 197 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 211,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 32,34 g |
– nasycené | 7,81 g |
– nenasycené | 16,31 g |
–– mononenasycené | 13,66 g |
–– polynenasycené | 2,66 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 531 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové kýty | Vepřová kýta | 1000 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
vývar (dle potřeby) | Vývar masový | |
maďarská mletá paprika ze Szegedu (dle potřeby) | Paprika červená sušená | |
sůl (dle potřeby) | Sůl mořská | |
mletý pepř (dle potřeby) | Pepř černý mletý | |
česnek (dle chuti) | Česnek čerstvý | |
olej (dle potřeby) | Olej řepkový |