Nutriční hodnoty (Fenyklové rizoto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 619 kJ / 1 104 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,34 g |
Tuky | 17,35 g |
– nasycené | 7,21 g |
– nenasycené | 9,53 g |
–– mononenasycené | 7,20 g |
–– polynenasycené | 2,34 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 36,45 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 309 mg |
Sůl | 0,59 g |
Sacharidy | 172,58 g |
– cukry | 24,78 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 bulva 1 bulva fenyklu | Fenykl hlíza | 540 g |
1/2 1/2 malé bílé cibule | Cibule čerstvá | |
trocha trocha olivového oleje | Olej olivový | |
150 g 150 g rýže arborio | Rýže bílá | 150 g |
100 ml 100 ml bílého suchého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
kuřecí vývar podle potřeby | Vývar kuřecí | |
200 g 200 g čerstvých hub | Hřib čerstvý | 200 g |
1 lžička 1 lžička lanýžového oleje | Olej řepkový | 5 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 hrst 1 hrst parmazánu | Parmezán |