Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fenyklové rizoto)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 619 kJ /
1 104 kcal
Bílkoviny30,41 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,34 g
Tuky17,35 g
– nasycené7,21 g
– nenasycené9,53 g
–– mononenasycené7,20 g
–– polynenasycené2,34 g
––– omega 30,46 g
Vláknina36,45 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 309 mg
Sůl0,59 g
Sacharidy172,58 g
– cukry24,78 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 bulva 1 bulva fenyklu Fenykl hlíza 540 g
1/2 1/2 malé bílé cibule Cibule čerstvá
trocha trocha olivového oleje Olej olivový
150 g 150 g rýže arborio Rýže bílá 150 g
100 ml 100 ml bílého suchého vína Víno bílé suché 100 ml
kuřecí vývar podle potřeby Vývar kuřecí
200 g 200 g čerstvých hub Hřib čerstvý 200 g
1 lžička 1 lžička lanýžového oleje Olej řepkový 5 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 hrst 1 hrst parmazánu Parmezán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.