Nutriční hodnoty (Šunka s jablečným pyré a křenovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 892 kJ / 691 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,83 g |
Tuky | 26,10 g |
– nasycené | 13,74 g |
– nenasycené | 10,82 g |
–– mononenasycené | 7,40 g |
–– polynenasycené | 3,42 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 11,67 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 2,01 g |
Sůl | 4,15 g |
Sacharidy | 61,19 g |
– cukry | 49,76 g |
––– laktóza | 5,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 plátkové želatiny | Želatina vepřová | |
150 ml 150 ml 30% smetany | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
50 g 50 g křenu | Křen čerstvý | 50 g |
cukr moučka | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
200 g 200 g šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g |
2 2 střední jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |
1 lžíce 1 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 12 g |