Nutriční hodnoty (Vepřové s houbovou omáčkou a šťouchanými bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 311 kJ / 313 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
Tuky | 27,42 g |
– nasycené | 14,92 g |
– nenasycené | 12,20 g |
–– mononenasycené | 9,28 g |
–– polynenasycené | 2,93 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 1,55 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,80 g |
– cukry | 0,58 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové kýty | Vepřová kýta | |
4 4 velké hrsti čerstvých hub | Hřib čerstvý | |
1/2 litru 1/2 litru vývaru (např. kuřecího) | Vývar masový | 500 ml |
1 1 cibule | ||
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř dle chuti | Pepř černý mletý |