Nutriční hodnoty (Celerový salát s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 15 520 kJ / 3 709 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 66,40 g |
Tuky | 264,12 g |
– nasycené | 32,42 g |
– nenasycené | 205,18 g |
–– mononenasycené | 50,92 g |
–– polynenasycené | 154,26 g |
––– omega 3 | 8,74 g |
Vláknina | 163,20 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 4,79 g |
Sůl | 11,00 g |
Sacharidy | 185,05 g |
– cukry | 126,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 řapíků 6 řapíků celeru | Celer bulva čerstvá | 3000 g |
6 6 červených jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
80 g 80 g jader vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 80 g |
1/2 1/2 listového salátu | Salát listový čerstvý | |
250 ml 250 ml majonézy | Majonéza | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |