Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerový salát s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie15 520 kJ /
3 709 kcal
Bílkoviny66,40 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny66,40 g
Tuky264,12 g
– nasycené32,42 g
– nenasycené205,18 g
–– mononenasycené50,92 g
–– polynenasycené154,26 g
––– omega 38,74 g
Vláknina163,20 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 4,79 g
Sůl11,00 g
Sacharidy185,05 g
– cukry126,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 řapíků 6 řapíků celeru Celer bulva čerstvá 3000 g
6 6 červených jablek Jablko čerstvé 900 g
80 g 80 g jader vlašských ořechů Vlašské ořechy 80 g
1/2 1/2 listového salátu Salát listový čerstvý
250 ml 250 ml majonézy Majonéza 250 g
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.