Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Halloweenské řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie29 215 kJ /
6 983 kcal
Bílkoviny91,24 g
– z toho živočišné bílkoviny57,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,96 g
Tuky403,53 g
– nasycené179,63 g
– nenasycené204,79 g
–– mononenasycené160,91 g
–– polynenasycené43,88 g
––– omega 312,64 g
Vláknina26,40 g
Cholesterol 881 mg
Sodík 2,53 g
Sůl2,05 g
Sacharidy733,27 g
– cukry560,27 g
––– laktóza25,07 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hořké čokolády (50-60%) Čokoláda hořká 40% 200 g
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
180 g 180 g cukru Cukr bílý 180 g
180 g 180 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 180 ml
120 g 120 g oleje Olej řepkový 120 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
5 g 5 g jedlé sody Jedlá soda 5 g
2 g 2 g kypřicího prášku Kypřící prášek 2 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
500 g 500 g mascarpone Mascarpone 500 g
150 g 150 g mražených jahod Jahody mražené 150 g
150 g 150 g vody Voda 150 ml
40 g 40 g vanilkového pudinku (prášek) Puding v prášku 40 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
250 g 250 g mraženého ovoce (jahody a maliny) Jahody mražené 250 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
12 g 12 g plátkové želatiny Želatina vepřová 12 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.