Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Batátový krém)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 940 kJ /
1 181 kcal
Bílkoviny16,30 g
– z toho živočišné bílkoviny4,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,50 g
Tuky60,75 g
– nasycené40,12 g
– nenasycené18,17 g
–– mononenasycené16,16 g
–– polynenasycené2,01 g
––– omega 30,62 g
Vláknina19,75 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 317 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy133,30 g
– cukry22,00 g
––– laktóza6,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,5 kg 0,5 kg batát Batáty neloupané 500 g
3 3 menší brambory Brambor zimní 150 g
1 1 střední mrkev Mrkev čerstvá 50 g
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1,5 l 1,5 l vody Voda 1500 ml
petrželová nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.