Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Noky s řepou a brynzou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie7 459 kJ /
1 783 kcal
Bílkoviny112,74 g
– z toho živočišné bílkoviny90,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,68 g
Tuky63,99 g
– nasycené30,68 g
– nenasycené26,30 g
–– mononenasycené19,83 g
–– polynenasycené6,47 g
––– omega 30,85 g
Vláknina18,90 g
Cholesterol 744 mg
Sodík 3,39 g
Sůl8,17 g
Sacharidy172,85 g
– cukry28,85 g
––– laktóza4,95 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g červené řepy Červená řepa čerstvá 200 g
sůl Sůl mořská
trochu trochu oleje Olej řepkový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
mletý pepř Pepř černý mletý
50 ml 50 ml červeného vína Víno červené suché 50 ml
350 g 350 g brambor Brambor zimní 350 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
120 g 120 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 120 g
200 g 200 g šunky Šunka vepřová vařená 200 g
150 g 150 g brynzy Brynza 150 g
50 ml 50 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.