Nutriční hodnoty (Noky s řepou a brynzou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 7 459 kJ / 1 783 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,68 g |
Tuky | 63,99 g |
– nasycené | 30,68 g |
– nenasycené | 26,30 g |
–– mononenasycené | 19,83 g |
–– polynenasycené | 6,47 g |
––– omega 3 | 0,85 g |
Vláknina | 18,90 g |
Cholesterol | 744 mg |
Sodík | 3,39 g |
Sůl | 8,17 g |
Sacharidy | 172,85 g |
– cukry | 28,85 g |
––– laktóza | 4,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
trochu trochu oleje | Olej řepkový | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
50 ml 50 ml červeného vína | Víno červené suché | 50 ml |
350 g 350 g brambor | Brambor zimní | 350 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
120 g 120 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 120 g |
200 g 200 g šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g |
150 g 150 g brynzy | Brynza | 150 g |
50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
pažitka | Pažitka čerstvá |