Nutriční hodnoty (Batátová buddha bowl s vajíčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 755 kJ / 897 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,90 g |
Tuky | 36,35 g |
– nasycené | 13,14 g |
– nenasycené | 17,23 g |
–– mononenasycené | 14,08 g |
–– polynenasycené | 3,16 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 17,25 g |
Cholesterol | 702 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 3,89 g |
Sacharidy | 93,16 g |
– cukry | 14,80 g |
––– laktóza | 0,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g batátů | Batáty neloupané | 400 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
1 kousek 1 kousek čerstvé petrželky | Petržel nať čerstvá | |
cca 4-6 lžic cca 4-6 lžic konzervovaného hrášku | Hrášek zelený | 75 g |
1 lžička 1 lžička olivového oleje | Olej olivový | 5 ml |
60 g 60 g sýru feta | Sýr feta | 60 g |