Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Závitek se zelím a slaninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 192 kJ /
763 kcal
Bílkoviny9,21 g
– z toho živočišné bílkoviny5,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,88 g
Tuky67,48 g
– nasycené33,29 g
– nenasycené33,40 g
–– mononenasycené26,80 g
–– polynenasycené6,60 g
––– omega 30,24 g
Vláknina8,75 g
Cholesterol 55 mg
Sodík 2,06 g
Sůl5,10 g
Sacharidy18,61 g
– cukry11,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky zadního hovězího masa (nebo vepřové kýty, po 130-150 g) Hovězí kýta
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
150-200 g 150-200 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 175 g
8 plátků 8 plátků anglické slaniny Anglická slanina
40 g 40 g slaniny Špek 40 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
50 ml 50 ml červeného vína Víno červené suché 50 ml
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
500 ml 500 ml masového vývaru Vývar masový 500 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky solamylu Bramborový škrob 2.5 g
1 lžíce 1 lžíce studené vody Voda 18 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.