Nutriční hodnoty (Kachní stehna s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 382 kJ / 808 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,16 g |
Tuky | 13,37 g |
– nasycené | 1,47 g |
– nenasycené | 10,89 g |
–– mononenasycené | 7,10 g |
–– polynenasycené | 3,79 g |
––– omega 3 | 0,98 g |
Vláknina | 29,22 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,63 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 133,20 g |
– cukry | 86,66 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kachní stehna (čtvrtky) | Kachna stehno s kostí a kůží | |
trocha trocha soli | Sůl mořská | |
1 špetka 1 špetka tymiánu (nebo trochu čerstvého) | Tymián sušený | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 hrst 1 hrst rozinek | Rozinky | 50 g |
400 g 400 g sterilovaného červeného zelí | Zelí červené sterilované | 400 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
kmín (dle chuti) | Kmín | |
100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |