Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kachní stehna s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 382 kJ /
808 kcal
Bílkoviny11,16 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,16 g
Tuky13,37 g
– nasycené1,47 g
– nenasycené10,89 g
–– mononenasycené7,10 g
–– polynenasycené3,79 g
––– omega 30,98 g
Vláknina29,22 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,63 g
Sůl4,00 g
Sacharidy133,20 g
– cukry86,66 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kachní stehna (čtvrtky) Kachna stehno s kostí a kůží
trocha trocha soli Sůl mořská
1 špetka 1 špetka tymiánu (nebo trochu čerstvého) Tymián sušený
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
1 hrst 1 hrst rozinek Rozinky 50 g
400 g 400 g sterilovaného červeného zelí Zelí červené sterilované 400 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
kmín (dle chuti) Kmín
100 ml 100 ml červeného vína Víno červené suché 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.