Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Těstovinová omáčka z červené řepy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 212 kJ /
290 kcal
Bílkoviny7,34 g
– z toho živočišné bílkoviny1,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,94 g
Tuky11,01 g
– nasycené4,01 g
– nenasycené6,25 g
–– mononenasycené4,63 g
–– polynenasycené1,62 g
––– omega 30,35 g
Vláknina7,76 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 478 mg
Sůl1,15 g
Sacharidy37,20 g
– cukry26,08 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g červené řepy Červená řepa čerstvá 300 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 lžíce 1 lžíce kečupu Kečup sladký 15 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.