Nutriční hodnoty (Těstovinová omáčka z červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 212 kJ / 290 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,94 g |
Tuky | 11,01 g |
– nasycené | 4,01 g |
– nenasycené | 6,25 g |
–– mononenasycené | 4,63 g |
–– polynenasycené | 1,62 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 7,76 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 478 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 37,20 g |
– cukry | 26,08 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 300 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |