Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohovo - makový koláč s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 708 kJ /
4 471 kcal
Bílkoviny103,38 g
– z toho živočišné bílkoviny48,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,63 g
Tuky216,28 g
– nasycené102,28 g
– nenasycené97,01 g
–– mononenasycené58,72 g
–– polynenasycené38,29 g
––– omega 31,35 g
Vláknina50,73 g
Cholesterol 882 mg
Sodík 677 mg
Sůl1,52 g
Sacharidy492,08 g
– cukry293,67 g
––– laktóza22,58 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
21 g 21 g droždí Droždí pekařské lisované 21 g
60 ml 60 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 60 ml
50 g 50 g krystalového cukru Cukr bílý 50 g
75 g 75 g změklého másla Máslo kravské 75 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
125 ml 125 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
30 g 30 g krupičky Krupice pšeničná jemná 30 g
125 g 125 g mletého máku Mák modrý mletý 125 g
75 g 75 g krystalového cukru Cukr bílý 75 g
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
50 g 50 g krystalového cukru Cukr bílý 50 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 lžíce 2 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml
300 g 300 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 300 g
2 lžičky 2 lžičky škrobu Bramborový škrob 10 g
6 6 malých jablek Jablko čerstvé 900 g
šťáva a kůra z 1 citronu Citrón čerstvý
3 lžíce 3 lžíce rozpuštěného másla Máslo kravské 30 g
moučkový cukr na posypání Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.