Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Uzené maso v pivním těstíčku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 732 kJ /
1 609 kcal
Bílkoviny114,41 g
– z toho živočišné bílkoviny103,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,80 g
Tuky80,42 g
– nasycené22,95 g
– nenasycené47,55 g
–– mononenasycené28,02 g
–– polynenasycené19,53 g
––– omega 31,10 g
Vláknina7,60 g
Cholesterol 747 mg
Sodík 4,49 g
Sůl10,67 g
Sacharidy92,60 g
– cukry49,65 g
––– laktóza9,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g eidamu (v celku) Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
200 ml 200 ml piva Pivo světlé 10ᵒ 200 ml
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
mletá paprika Paprika červená sušená
250 g 250 g uzené kýty (nebo pečeně) Vepřová kýta uzená 250 g
2 lžíce 2 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 30 g
olej na smažení Olej řepkový
200 g 200 g bílého zelí Zelí bílé čerstvé 200 g
5 5 ředkviček Ředkvička čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 lžíce 2 lžíce majonézy Majonéza 30 g
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.