Nutriční hodnoty (Uzené maso v pivním těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 732 kJ / 1 609 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 103,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,80 g |
Tuky | 80,42 g |
– nasycené | 22,95 g |
– nenasycené | 47,55 g |
–– mononenasycené | 28,02 g |
–– polynenasycené | 19,53 g |
––– omega 3 | 1,10 g |
Vláknina | 7,60 g |
Cholesterol | 747 mg |
Sodík | 4,49 g |
Sůl | 10,67 g |
Sacharidy | 92,60 g |
– cukry | 49,65 g |
––– laktóza | 9,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g eidamu (v celku) | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
200 ml 200 ml piva | Pivo světlé 10ᵒ | 200 ml |
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
250 g 250 g uzené kýty (nebo pečeně) | Vepřová kýta uzená | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
olej na smažení | Olej řepkový | |
200 g 200 g bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 200 g |
5 5 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |