Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně s houbovými knedlíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 388 kJ / 2 722 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 245,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 216,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,25 g |
Tuky | 110,28 g |
– nasycené | 28,69 g |
– nenasycené | 63,66 g |
–– mononenasycené | 48,66 g |
–– polynenasycené | 15,00 g |
––– omega 3 | 3,50 g |
Vláknina | 26,20 g |
Cholesterol | 1,22 g |
Sodík | 2,35 g |
Sůl | 5,44 g |
Sacharidy | 175,10 g |
– cukry | 28,10 g |
––– laktóza | 10,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vepřové pečeně | Vepřová kotleta bez kosti | 800 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
80 g 80 g směsi hřibů | Hřib čerstvý | 80 g |
1 špetka 1 špetka drceného kmínu | Kmín mletý | |
1,5 lžíce 1,5 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
150 ml 150 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
5 5 rohlíků (2 dny starých) | Rohlík pšeničný bílý | 215 g |
100 g 100 g směsi hřibů | Hřib čerstvý | 100 g |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
trocha trocha soli | Sůl mořská |