Nutriční hodnoty (Rajčatová polévka salmorejo cordobés)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 739 kJ / 1 850 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,82 g |
Tuky | 117,24 g |
– nasycené | 17,16 g |
– nenasycené | 97,03 g |
–– mononenasycené | 83,11 g |
–– polynenasycené | 13,92 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 20,18 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 951 mg |
Sůl | 2,21 g |
Sacharidy | 158,42 g |
– cukry | 54,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 1000 g |
200 g 200 g světlé bagety (toustového chleba) | Bageta pšeničná | 200 g |
100 ml 100 ml olivového oleje | Olej olivový | 100 ml |
lžička lžička soli | Sůl mořská | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 1 vařené vejce | Vejce slepičí | 70 g |
50 g 50 g sušené nebo opečené šunky | ||
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |