Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rajčatová polévka salmorejo cordobés)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 739 kJ /
1 850 kcal
Bílkoviny30,50 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,82 g
Tuky117,24 g
– nasycené17,16 g
– nenasycené97,03 g
–– mononenasycené83,11 g
–– polynenasycené13,92 g
––– omega 30,34 g
Vláknina20,18 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 951 mg
Sůl2,21 g
Sacharidy158,42 g
– cukry54,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg loupaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá 1000 g
200 g 200 g světlé bagety (toustového chleba) Bageta pšeničná 200 g
100 ml 100 ml olivového oleje Olej olivový 100 ml
lžička lžička soli Sůl mořská
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 1 vařené vejce Vejce slepičí 70 g
50 g 50 g sušené nebo opečené šunky
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.