Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zlaťáky z plecka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 319 kJ /
1 032 kcal
Bílkoviny101,35 g
– z toho živočišné bílkoviny99,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,50 g
Tuky62,17 g
– nasycené31,68 g
– nenasycené24,62 g
–– mononenasycené22,18 g
–– polynenasycené2,44 g
––– omega 30,25 g
Vláknina0,30 g
Cholesterol 453 mg
Sodík 1,28 g
Sůl3,08 g
Sacharidy16,70 g
– cukry10,90 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového plecka Vepřová plec 500 g
trocha trocha sušeného česneku nebo 1 stroužek čerstvého Česnek sušený
2 lžičky 2 lžičky sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 10 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky worchestru Worcestrová omáčka 2.5 ml
3 lžíce 3 lžíce kečupu Kečup sladký 45 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olej Olej řepkový
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
1/2 kostky 1/2 kostky Masoxu Bujón hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.