Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 433 kJ /
582 kcal
Bílkoviny11,11 g
– z toho živočišné bílkoviny0,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,90 g
Tuky27,15 g
– nasycené16,63 g
– nenasycené9,72 g
–– mononenasycené8,27 g
–– polynenasycené1,45 g
––– omega 30,26 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 77 mg
Sodík 624 mg
Sůl1,51 g
Sacharidy70,74 g
– cukry5,54 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 pórek Pórek čerstvý
1 1 Masox Bujón hovězí
1/2 1/2 zeleninové kostky Bujón zeleninový
2 lžíce 2 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
2 2 tvrdší rohlíky Rohlík pšeničný bílý 86 g
3 dkg 3 dkg másla Máslo kravské 30 g
cibulka Cibulka jarní čerstvá
hrst hrst mražené zeleniny Mrkev mražená
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
petrželka Petržel nať čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.