Nutriční hodnoty (Cikánská hovězí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 484 kJ / 594 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 111,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,53 g |
Tuky | 7,57 g |
– nasycené | 3,07 g |
– nenasycené | 3,76 g |
–– mononenasycené | 3,20 g |
–– polynenasycené | 0,55 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 7,05 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 246 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 15,05 g |
– cukry | 10,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g zadního hovězího masa | Hovězí kýta | 500 g |
1 velká sklenice 1 velká sklenice sterilovaného zeleninového leča | Zelenina směs sterilovaná | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 lžička 1 lžička kmínu | Kmín | 5 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový |