Nutriční hodnoty (Sterilované kápie II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 715 kJ / 649 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,50 g |
Tuky | 17,00 g |
– nasycené | 1,65 g |
– nenasycené | 14,29 g |
–– mononenasycené | 9,18 g |
–– polynenasycené | 5,11 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28,10 g |
Sůl | 70,00 g |
Sacharidy | 92,50 g |
– cukry | 75,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 l 2 l vody | Voda | 2000 ml |
1/2 l 1/2 l octa | Ocet lihový | 500 ml |
150 150 g cukru (může se přidat 20 tablet sacharinu) | Cukr bílý | |
70 g 70 g soli | Sůl mořská | 70 g |
1,5 kg 1,5 kg paprik | Paprika bílá čerstvá | 1500 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |