Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sterilované kápie II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 715 kJ /
649 kcal
Bílkoviny19,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,50 g
Tuky17,00 g
– nasycené1,65 g
– nenasycené14,29 g
–– mononenasycené9,18 g
–– polynenasycené5,11 g
––– omega 30,90 g
Vláknina24,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 28,10 g
Sůl70,00 g
Sacharidy92,50 g
– cukry75,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 l 2 l vody Voda 2000 ml
1/2 l 1/2 l octa Ocet lihový 500 ml
150 150 g cukru (může se přidat 20 tablet sacharinu) Cukr bílý
70 g 70 g soli Sůl mořská 70 g
1,5 kg 1,5 kg paprik Paprika bílá čerstvá 1500 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.