Nutriční hodnoty (Kuře po kanadsku II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 850 kJ / 1 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,77 g |
Tuky | 104,97 g |
– nasycené | 66,78 g |
– nenasycené | 36,88 g |
–– mononenasycené | 33,28 g |
–– polynenasycené | 3,61 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 11,04 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 6,13 g |
Sůl | 15,75 g |
Sacharidy | 45,38 g |
– cukry | 30,48 g |
––– laktóza | 1,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 celé kuře (můžou být i prsíčka) | Kuře | |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1/2 skleničky 1/2 skleničky kečupu | Kečup sladký | |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
1 lžíce 1 lžíce worcestrové omáčky | Worcestrová omáčka | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce soli | Sůl mořská | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce chilli | Chilli paprička sušená | 15 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky pepře | Pepř černý | 1.25 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
štáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu |